Even voorstellen

De Fraude Experts ® is een franchise-organisatie voor particulier onderzoekers. Een unieke formule in Nederland en voor zover bekend ook in Europa. We hebben de krachten gebundeld om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Door een zorgvuldig gekozen organisatievorm werden besparingen op vooral overheadkosten bereikt, zonder aan kwaliteit in te leveren. Sterker nog, door een hechtere samenwerking is een hoger kwaliteitsniveau bereikt. Maar minimaal net zo belangrijk is dat De Fraude Experts ® daardoor wat de kosten betreft een veel aantrekkelijker alternatief is geworden voor dat ene grote, bekende recherchebureau.

Door de bundeling van krachten is nu ook kennis gebundeld. En daardoor kunnen alle nodige expertises worden ingezet, van observaties tot digitaal onderzoek en van risico-analyse tot interim security management. En dat maakt De Fraude Experts ® tot een interessante partner bij het bestrijden van (bedrijfs)fraude.

Vanwege de centrale ligging is gekozen voor vestiging in Amersfoort en door de geografische spreiding van de deelnemers is er altijd een van de fraude experts bij u in de buurt, om u met woord en daad bij te staan.

Een kennismakingsgesprek en een intakegesprek zijn altijd kosteloos. En om de kennismaking nog prettiger te maken voeren wij voor elke klant de eerste pre-employmentscreening gratis uit. Ook gratis verzorgen wij graag lezingen over fraude bijvoorbeeld voor uw management of tijdens een bijeenkomst van de ondernemingsvereniging waar u lid van bent. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.